Gå videre til hovedindholdet

Indlæg

Viser indlæg fra maj 6, 2012

Corsage kort.

Jeg sad en dag og lurede på nettet og faldt over dette Corsage kort.  Her er der et link dertil: www.stampinbygenny.com/ Tænkte at det skulle Jeg da også prøve at lave. Kan ikke rigtig finde ud af om der skal være mere på kortet. Rosen ligger bare løst på. Hvad mener I ?

Dåbskort til kortkassen.

Jeg har valgt at lave 2 forskellige dåbskort. Begge er dog lavet af papir fra Karen Marie klip. Lyserødt/Lyseblåt med hvide prikker.

Lidt nye kort til kortkassen.

Jeg har lavet en del mini kort til kortkassen, her er nogle af dem. Tænkte at det var nu Jeg skulle lave til "Mors dag" og til "Fars dag" Så fik Jeg også brugt en del af mine rester.

Nye skønne blokke fra panduro

Jeg har været en tur i panduro idag. Manglede egentlig kun lidt hvidt karton. Men faldt bla. over disse 3 skønne blokke med papir og det skulle Jeg da også lige have med hjem. Så med lidt scrapbooking papir, hvidt karton,lidt dobbeltklæbbende tape osv kom Jeg af med lidt over 700 kr. Hmmm så får Jeg nok ikke lige lov til at komme i panduro lige foreløbig. HI HI HI. Men Jeg glæder mig til at komme igang med at lave en masse nye spændende kort ud af mit lækre papir.