Gå videre til hovedindholdet

Indlæg

Viser indlæg fra april 26, 2014

Opbevaring af dies....

Jeg har længe kigget efter en kasse eller andet til mine dies. Hos www.hobbyboden.dk fandt jeg så denne lækre mappe med magnet sider til mine dies. Der følger 3 magnet sider med og dem får man hurtigt fyldt ud. Jeg har 6 sider og det passer (lige nu) helt fint til mig.  Her kan i se hvordan det ser ud indeni. 

Bestilling på indbydelser.

For et stykke tid siden købte jeg bla. en papirs blok med retro papir. Købt i panduro. Det skulle bruges til de her indbydelser. Synes selv at papiret er super flot, der er skønne sider med bla  Lp´er og bånd. Jeg skal også igang med at lave bordkort, dem skal Jeg nok også vise jer. 
Her kan i se nogle af dem tæt på.

40 års fødselsdag.

Her har jeg lavet et kort til en 40 års fødselsdag. Teksten fandt jeg på nettet.

Sangskjuler til konfirmation.

Endnu en bestilling på en mappe til en konfirmation. Denne mappe skulle vise at konfirmanden vil være landmand.
Jeg har hørt fra køberen, at mappen blev brugt som gæstebog, en super god idé;-)


Bryllups kort.

Her har jeg lavet et bryllups kort. Det skulle være i gult og lyserødt.

Taskekort til konfirmation.

Jeg havde fået en bestilling på 2 taskekort. Det skulle være til den samme konfirmand, så de måtte ikke være ens. Så det var rigtig heldigt at Jeg havde flere taskemodeller at vælge imellem. Begge tasker er der sat en lille lomme i, så man kan sætte et gavekort i, eller penge. Der er også et felt til en tekst. Denne taske er en Donna model, som Jeg har ændret lidt ved. Donna skabelonerne købes hos: www.scrapper.dk Denne taske er en Flirty purse skabelon.