Gå videre til hovedindholdet

Indlæg

Viser indlæg fra april 20, 2013

40 års fødselsdag

Her har Jeg lavet et kort til Bettina, som blev 40 år. Skabelonen er fundet på nettet. Det var alt for denne gang. Nu mangler Jeg KUN at lave 2 forskellige kort til en 60 års fødselsdag. 1 stk konfirmations kort til en dreng. 1 stk damekort. Så kan Jeg måske begynde at lave kort til  min kort kasse, som efterhånden ser lidt trist ud.

Konfirmations kort med ugle.

Jeg skulle lave et konfirmations kort til en dreng der var rigtig glad for dyr. Og tænkte at her kunne Jeg da bruge mit ugle dies.

Fødselsdags kort til min svigerinde.

Her er endnu et af mine nye stempler Jeg har købt.

BookATrix kort til dreng. 2013

BookATrix kort til en dreng.

Endnu et BooAtrix kort 2013

Endnu et BooATrix kort lavet til en pige konfirmation. Her har Jeg valgt at bruge stemplet på en anden på, men synes også at stemplet kan bruges på den måde.

Endnu et konfirmations kort.

Her er der lavet et konfirmations kort med mit nye stempel. Kan ikke lige huske hvor det var Jeg købte det. Men synes det passer genielt som et bog stempel.  Jeg har valgt at bruge mit keepsake plade, så det ligner en bog.(Jeg har set at andre gør det )BookAtrix kort 2013

Her er en bestilling på et Bookatrix kort, som min svigermor skulle bruge.

Konfirmations kort 2013

Lidt flere konfirmations kort. Drenge motiverne er taget fra en bog Jeg tidligere har købt i netto. Teksten har Jeg fundet på nettet.

Konfirmations kort 2013

Det sidste stykke tid har Jeg lavet en del konfirmations kort. Desværre har Jeg ikke nået at tage billeder af alle de kort Jeg har lavet, så I må nøjes med dem Jeg har lagt ind i dag. Det første er et min moster skulle bruge.