Gå videre til hovedindholdet

Indlæg

Viser indlæg fra april 14, 2012

Bestilling på konfirmations kort.

En arbejdskollega skulle bruge et kort til en konfirmation. Det eneste hun ønskede var at det var lyserødt og at der stod Melanie på. Valgte at lave det som et staffeli kort. Og så kunne Jeg jo prøve at bruge mine nye dies. Valgte at bruge begge slags.  Ville gerne ha´at de var blevet præget noget mere, men kan ikke helt huske hvordan man gør, så det må Jeg lige finde ud af.

Sælges

Jeg har lidt forskellige ting til salg, som Jeg ikke længere bruger.

Tim Holtz Alfabetet " Upon a time"  100 kr. 

Skæremaskine Epic 6
Epix 6 skæremaskine. Du kan næsten bruge alle slags dies til den. God maskine til dig som laver kort,scrapbooking mm. 200 kr. Fragt 35 kr.
3D ark


 42 bla 3D ark. Se motiverne på billederne.
Der er nogle ark hvor der enten er 2,3 eller 5 ens.  35 kr Fragt 30 kr.

Strikket cover til mobil tlf.


Jeg har købt en pakke med 3 stk. strikket covers til min mobil. Desværre er de lidt for små til min mobil som er en HTC ONE X. De har derfor ikke været brugt men emballagen er åbnet. 40 kr. Fragt 8 kr.

Bla. stempler

Bla. stempler, se motiverne på billedet. 50 kr. Fragt 25 kr.Quick kutz die

Quick kutz die "Labels", som næsten ikke har været brugt.
60 kr Fragt 8 kr.


Sizzix Dies
 4 stk sizzix dies som næsten ikke har været brugt. Flowers & Branch Flower layers 7 Flower layers 8 Flower layers 9 70 Kr. Fragt 13 kr.

Nye spellbinders.

Jeg har i længere tid ønskes mig disse 2 spellbinders+ 1 anden som desværre ikke er kommet endnu. Jeg købte dem hos Scrapper.dk, og sikke en hurtig levering. Bestilte dem torsdag aften og har lige hentet dem fra postkassen. Det kalder Jeg super god service. Så ved Jeg godt hvad Jeg skal lave på mine 2 fridage......