Gå videre til hovedindholdet

Indlæg

Viser indlæg fra februar 26, 2017

Dagens sidste indlæg

Genbrugs/loppemarked  køb.Vi var til årets genbrugs/loppemarked i Odense og her fandt jeg endelig en  sættekasse jeg kunne lide. Mangler lige at finde lidt enkle små ting som skal i kassen.  Lp kassen  er også et loppe fund fra tidligere.

De kribler i fingrene.

Forårs pynt.
Her har jeg pyntet vores bænk med en gren jeg havde fundet på mit arbejde. Mos har man desværre meget af i græsplænen,  så det bruger jeg på min dekoration.  Og Netto havde nogle skønne forårs blomster, så sådanne ser vores bænk ud lige nu. Mangler at på sat en lanterne på(Tror jeg)
Idéen fik jeg hos den lokale blomsterbutik😊Kobberbryllups kort

Kort til kobberbryllupHer er  kort til et kobberbryllup, hvor jeg skulle lave 3 stk.  Så for at de ikke skulle være ens kom jeg på lidt af en opgave.Julepynt 2016

Årets julepynt. Her har jeg lavet lidt natur pynt til vores  bænk. Synes lige der manglede lidt, så jeg prøvede mig frem til disse mos kugler. Idéen fandt jeg selvfølgelig på Pinterest.

Kort til en barnedåb.

Dåbs kort til en lille pigeJeg fandt en ny kjole skabelon på nettet, som jeg lavede til dette dåbs kort. Bokstaverne er nogle stickers jeg har fundet i bilka, papiret er vist nok fra panduro, med hvide prikker på den ene side og lyserødt  på den anden siden. På forsiden lavede jeg en lille lomme.