Gå videre til hovedindholdet

Indlæg

Viser indlæg fra februar 12, 2015

Børnehave kort.

Lidt nye kort " Jeg skal i børnehave" Jeg kan desværre ikke huske hvor jeg har fundet de søde børn henne.

Barnedåbs bestilling.

Bestilling på indbydelser til en barnedåb. De skulle laves efter Criss Cross modellen. På Youtube findes der et rigtig mange som viser  hvordan Criss Cross kort kan laves. Jeg er ved at lave bordkortene til barnedåben. Billedet kommer på senere.

Uddannelse......

Jeg er i øjeblikket på et pædagogisk  grundlæggende uddannelses forløb. Og der er der bla. teater og drama på skemaet........ Synes lige i skulle se, hvad vi laver der. Dette er til et grønsags teater stykke. Det var enormt sjovt. En af de andre dage, stod  den på at lave gips masker, her er mit resultat. Fandt sammen med 3 andre, og stykke blev om sørøver og en øde ø med et uhyre... Selvom teater og drama bestemt ikke er mig, så hygger jeg mig  rigtig meget med det.


Lidt bla fra december

Kunne ikke stå for dette flotte lille træ. Desværre slog  helt vildt ud på mine arme, så jeg måtte sætte træet ud i udestuen i stedet for i stuen. ØV ØV Et lille billede af årets lækre klejner...  Julehorn med nougat......MUMS
De eneste julekort, jeg fik lavet var disse kort til min søde moster.

BookAtrix

Her er et bestillings bookatrix kort til et sølvbryllup. Her kan i se det tæt på.  Hjertet med fuglene, var et jeg fandt på nettet. 

Søde dyr.......

Den ene dag jeg kom på arbejde, stod der en pose ude i køkkenet fra en tidligere arbejdskollega. I den lå der disse 3 søde dyr.

Pyntegræskar.

Jeg fandt et billede med pyntegræskar med lys i fra et blad.  Det skulle jeg da prøve. Her kan i se nogen af dem stå på et fad ude i mit køkken. 

Bryllups kort

Her er et bestillings kort til et bryllup.
Jeg har her brugt en die fra Cottage Cut, jeg kan ikke huske hvor den er købt.