Lækre kanelmuffins

Kanelmuffins




Dej: 
125 g smeltet smør eller margarine.
 400 g sukker 
400 g hvedemel
 4 tsk. stødt kanel 
2 tsk. natron 
1/2 l kærnemælk 

FREMGANGSMÅDE
 Den smeltede margarine og sukker røres sammen. 
Mælken røres i. 
De øvrige ingredienser tilsættes.
 Hæld dejen i muffins forme og bag dem ved 200 grader i ca 30 minutter. 

Frostings:
4,5 dl flormelis 
1¼ dl kakao 
90 g blødt smør 
1½ tsk. vanillesukker 
Ca. 3/4 dl lun mælk 

Det hele kommes i en skål og piskes til en luftig creme. 
TIP! Hvis du vil have en frosting der er stiv, skal du tilsættemælken lidt af gangen og ikke nødvendigvis det hele. 
Undlader du kakao har du en vanillefrosting, og skifter du mælken ud med f.eks. jordbærsirup, har du jorbær frosting. 
Du kan også bruge flormelis med jordbærsmag istedet for almindelig hvid flormelis. 
Erstatter du en smule af mælken med færdiglavet kaffe, har du en lækker mokkafrosting


Kommentarer

Populære opslag