Lækre kanelmuffins
Kanelmuffins
Dej:
125 g smeltet smør eller margarine.
400 g sukker
400 g hvedemel
4 tsk. stødt kanel
2 tsk. natron
1/2 l kærnemælk
FREMGANGSMÅDE
Den smeltede margarine og sukker røres sammen.
Mælken røres i.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Hæld dejen i muffins forme og bag dem ved 200 grader i ca 30 minutter.
Frostings:
4,5 dl flormelis
1¼ dl kakao
90 g blødt smør
1½ tsk. vanillesukker
Ca. 3/4 dl lun mælk
Det hele kommes i en skål og piskes til en luftig creme.
TIP! Hvis du vil have en frosting der er stiv, skal du tilsættemælken lidt af gangen og ikke nødvendigvis det hele.
Undlader du kakao har du en vanillefrosting, og skifter du mælken ud med f.eks. jordbærsirup, har du jorbær frosting.
Du kan også bruge flormelis med jordbærsmag istedet for almindelig hvid flormelis.
Erstatter du en smule af mælken med
færdiglavet kaffe, har du en lækker mokkafrosting
Kommentarer
Send en kommentar